Kunstenares aan de slag

Kunstenares aan de slag

Kunstenares Karin Colen is aan de slag gegaan met het uitwerken van haar ontwerp van het nieuwe herdenkingsmonument. Daarmee zetten we een eerste concrete stap in de realisatie van het ‘hart voor Houten’, een hart dat uit een traliewerk barst.

Ondertussen hebben we aanvragen ingediend bij verschillende fondsen voor de financiering van het project en hebben we een eerste positieve reactie ontvangen van het Prins Bernard Cultuurfonds. Daarnaast oriënteren wij ons ook in het maatschappelijk veld van Houten op zoek naar sponsors en donateurs.

Heeft u ook hart voor Houten?
Wij zijn op zoek naar inwoners, organisaties, verenigingen en bedrijven met een ‘hart voor Houten’ en die vanuit hun betrokkenheid met de Houtense samenleving een bijdrage willen leveren aan de totstandkoming van het monument.

Donateurs die dat willen, krijgen een vermelding in de publicaties over het in gebruik nemen van het monument. Doneer je meer dan 500 euro, dan ontvang je een mooie, ingelijste afbeelding van het nieuwe monument. Met hoofdsponsors treden we in overleg over een passende, publicitaire tegenprestatie.

Doneer direct via DoneerDoel of rechtstreeks

Over de auteur

admin administrator