Presentatie 3 voorstellen nieuw monument

Presentatie 3 voorstellen nieuw monument

Op maandag 13 mei presenteren drie kunstenaars hun voorstellen voor een nieuw herdenkingsmonument. Daarna is er ruim gelegenheid om in gesprek te gaan met de kunstenaars en ook kan iedereen een voorkeur voor een voorstel uitspreken. De kunstenaars die een voorstel presenteren zijn Karin Colen, Albert Kliest en JoCa.

Er hebben 32 kunstenaars belangstelling getoond voor het maken van het monument. Op basis van vooraf vastgestelde criteria zijn vijf kunstenaars uitgenodigd voor een gesprek, dat heeft plaats gevonden op 29 maart. Daaruit zijn drie kunstenaars geselecteerd om hun voorstel verder uit te werken en te presenteren aan een breed publiek.

De informatieavond vindt plaats op maandag 13 mei 2019.
Inloop vanaf 19.30 uur, start presentaties om 20.00 uur.
Locatie: Zaal begane grond, De Roskam, Plein 25 in het oude dorp van Houten.

Over de auteur

admin administrator